fbpx
skip to Main Content

Sobre Nosaltres

Des del 1998, a Obrint Via treballem per promoure la pràctica de l’activitat física i esportiva, transmetre l’estima i respecte per la natura i fomentar la pràctica d’hàbits saludables. Més de 18 anys de bona praxis ens avalen!

Per fer-ho possible, comptem amb un equip tècnic especialitzat degudament format i titulat, altament qualificat, experimentat, empàtic i compromès per a fer realitat les inquietuds i motivacions dels nostres usuaris.

Les nostres activitats

Totes les nostres activitats s’adapten a les característiques i capacitats dels usuaris, i segons aquestes, poden ser plantejades per iniciar, perfeccionar o aprofundir.

Per l’òptim desenvolupament i seguretat de totes les nostres activitats disposem d’equipaments i de materials tècnics d’última generació, d’alta qualitat, homologats i revisats periòdicament.

Des del curs 99-00 el nostre equip tècnic participa activament en la formació homologada dels tècnics i tècnics superiors de la família professional de les activitats físiques i esportives (antiga FP).

Les especialitats impartides de manera íntegra pel nostre equip docent són: senderisme, orientació, btt, circuits de cordes, escalada en rocòdrom, seguretat i supervivència, medi natural, descens de barrancs, vies ferrades, esquí alpí, muntar a cavall, caiac polo i piragüisme de mar.

Alhora i també des del 99-00, som centre homologat per la realització de la Formació en el centre de treball (pràctiques) d’alumnes de cicles formatius d’esports i del grau universiatari de CAFE. Sent alguns dels nostres principals col·laboradors: la Institució Cultural del CIC, l’Institut del CAR i Blanquerna – Universitat Ramón Llull.

Demanar informació

Necessites més informació?

No dubtis en possar-te en contacte amb nosaltres i et resoldrem tots els teus dubtes!

Back To Top
Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola,
En què et podem ajudar?