Saltear al contenido principal

Informació General

Aquesta activitat, tant en rocòdrom com en roca natural, es tracta de la forma de progressió amb la força física pròpia, l’equilibri i la destresa per trobar punts de suport per a mans i peus en la vertical.

Contacte amb nosaltres

Omple el Formulari de Contacte i nosaltres ens posarem en contacte amb tú i t’informarem de tot el que necessitis.

Els camps amb * són obligatoris

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

Aquest correu i qualsevol fitxer adjunt que hi figuri, contenen informació confidencial que van dirigits única i exclusivament al seu destinatari. Està completament prohibit realitzar-ne còpies, parcials o totals, així com difondre’n el seu contingut a altres persones que no siguin el destinatari.

Li recordem que, d’acord amb el Reglament General de Protección de Dades (RGPD), les seves dades han estat incorporades en el nostre fitxer i accepta l’enviament de les informacions de la nostra empresa que puguin ser del seu interès.

BCN & NYC EXPERIENCE, S.L., amb CIF B65816225 i domicili a Plaça Urquinaona, 6, 9C, 08010 Barcelona per a realitzar totes les gestions necessàries pel manteniment de la nostra relació comercial. L’informem del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades enviant un correu a [email protected]

Volver arriba
Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola,
En què et podem ajudar?
Powered by