GAUDEIX DEL PIRAGÜISME A LA BARCELONETA

Piragüisme a Barcelona

Descobreix les nostres activitats de piragüisme d’aquest estiu!

Vine a conèixer la nova base de piragüisme al Club Natació Barcelona la platja del Sant Sebastià (Barceloneta) i gaudeix dels nostres cursos d’iniciació i d’esquimotatge!

Obrint Via està adherida a la Federació Catalana de Piragüisme i en l’actualitat gestionem l’única Escola de Piragüisme a la ciutat de Barcelona.

Recentment, i en col·laboració amb el Club Natació Barcelona, disposem d’una nova base de piragüisme a la platja del Sant Sebastià – Barceloneta.

CPVB
CPVB

L’any 1999 vàrem obrir la nostra primera base de piragüisme a l’embassament de la Llosa del Cavall de la Vall de Lord (El Solsonès). El 2000, vam posar en marxa una nova base a la badia de Portbou (Alt Empordà) i des del 2004, i amb motiu del Fòrum Universal de les Cultures, comptem amb base a Barcelona: inicialment situada a la zona de banys del Parc del Fòrum i més endavant al Centre Municipal de Vela i al club Patí de Vela Barcelona.

Realitzem rutes de piragüisme a Barcelona, a l’embassament de La Llosa del Cavall i a la Costa Brava, i com a Escola de Piragüisme també impartim cursos d’iniciació i d’esquimotatge.

Activitat adaptada a persones amb mobilitat reduïda

Sortides Guiades de Piragüisme a  Barcelona:

 09:30  –  11:30  –  13:30  –  15:30  –  17:30

Contacta per resoldre els dubtes o Reservar

15 + 1 =

ALTRES ACTIVITATS NÀUTIQUES

windsurfing
WINDSURF

Ja sap què se sent a l’estar dempeus sobre el mar? Si t’agraden els esports extrems i el mar, aquesta activitat et brinda l’oportunitat d’iniciar-te en un d’aquests apassionats i divertits esports: el Windsurf. Primer contacte amb una taula de Windsurf, un tempteig per a indecisos, per tal d’apuntar-te després a un curs d’iniciació per continuar la formació en el Windsurf.

paddle-surf
PADDLE SURF

Surfeja les ones de Barcelona remant amb les nostres taules de Paddle Surf. Una activitat relaxant i divertida, ideal per a aquelles persones que volen fer exercici en un entorn natural i marí, tot gaudint de l’agradable sensació de planejar sobre les petites onades de la nostra costa. Sol o en companyia, inicia el dia ple d’energia tot remant amb Paddle a primera hora del matí, o acomiada’t de la jornada dedicant-te un temps a tu mateix, remant al capvespre.

Vela
VELA LLEUGERA

Per a descobrir Barcelona des d’un altre panorama, t’oferim un passeig en veler per la costa, gaudint de la sensació única de desplaçar-te pel mar, impulsats per la força del vent. Observant des d’un entorn natural la proximitat del paisatge urbà, un dels nostres tècnics guiarà l’embarcació per a que pugis relaxar-te i gaudir de l’ambient marí.

submarinisme
SUBMARINISME

Al bateig subaquàtic amb ampolla, els participants podran conèixer les sensacions que experimenta l’home en submergir-se en l’aigua portant una reserva d’aire. Un instructor informarà detalladament, i en tot moment, als participants sobre activitats que es duran a terme durant la seva primera experiència subaquàtica. L’instructor serà qui s’encarregarà d’ensenyar tot allò que hauran de fer els participants i els supervisarà en tot moment.

busseig
BUSSEIG

Sortides de busseig amb profunditats de 15 a 30 m. El temps de navegació per a l’aproximació a la zona escollida pot estar entre els 10’ i els 20’. Per l’origen i la composició d’aquestes barreres de pedra, els microorganismes, esponges i cert tipus de corals, tenen molta facilitat per poblar-les atraient així a peixos i d’altres organismes.

Amb la col·laboració de:

Open chat
1
Hola,

Necessites ajuda?
Powered by