skip to Main Content

Caiac a Barcelona

Descobreix les nostres propostes d’aquest estiu!
Gaudeix del Caiac de mar a la Barceloneta!

Sortides Guiades de Caiac Barcelona Skyline

10:30 – 12:30 – 15:30 – 17:30

El PiragĂĽisme a la Barceloneta, un lloc on gaudir del Skyline de Barcelona i del seu front litoral.

Vine a conèixer la nostra Escola de Caiac al Club Natació Barcelona a la platja del Sant Sebastià-Ponent (Barceloneta) i apunta’t als nostres cursos d’iniciació, per poder gaudir amb plena autonomía i navegant amb un caiac de travessa, de les nostres Sortides Matinals i de Capvespre!

Obrint Via està adherida a la Federació Catalana de Piragüisme i en l’actualitat gestionem l’única Escola de Piragüisme a la ciutat de Barcelona.

Recentment, i en col·laboració amb el Club Natació Barcelona, disposem d’una nova base de piragüisme a la platja del Sant Sebastià – Barceloneta.

L’any 1999 vàrem obrir la nostra primera base de piragüisme a l’embassament de la Llosa del Cavall de la Vall de Lord (El Solsonès). El 2000, vam posar en marxa una nova base a la badia de Portbou (Alt Empordà) i des del 2004, i amb motiu del Fòrum Universal de les Cultures, comptem amb base a Barcelona: inicialment situada a la zona de banys del Parc del Fòrum i més endavant al Centre Municipal de Vela i al Club Patí de Vela Barcelona.

També organitzem sortides en caiac a l’embassament de La Llosa del Cavall, a la Costa Brava, al riu Ebre, i a moltes altres localitzacions de la nostra geografía, i també, de les Illes Balears.

Activitat adaptada a persones amb mobilitat reduĂŻda

Adaptem les vostres necessitats a les nostres activitats

PIRAGĂśISME OBRINT VIA 2020

SORTIDES MATINALS:

Els dimecres, dijous i dissabtes sortim a palejar des de les 8h fins les 10h del matí aprofitant que el mar està més calmat per veure l’impacte dels primeres rajos de sol sobre l’Skyline de Barcelona, tot un espectacle natural i urbà! És tracta d’una sortida amb caiac de mar individual (caiac tancat) a ritme tranquil per gaudir del despertar de la ciutat.

Per participar de les matinals és necessari saber nadar i demostrar experiència prèvia en navegació en caiac de mar als nostres tècnics, o bé, haver realitzat el curs d’iniciació de Nivell 1.

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, guia, assegurança, instal·lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personals.

Cal portar aigua per beure, samarretaa d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, calçat tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per canviar-se en acabr l’activitat, i una cinta de subjecciĂł si porteu ulleres.

Grup mĂ­nim de 2 persones.
PVP:
20€/1 matinal
70€/4 matinals

SORTIDES ALS CAPVESPRES:

Els divendres de 20h a 22h (horari adaptable segons l’època de l’any) sortim a palejar per veure les Ăşltimes llums naturals del dia sobre l’Sky Line de Barcelona. És tracta d’una sortida amb caiac de mar individual (caiac tancat) a ritme tranquil des de la nostra Base NĂ utica del Club NataciĂł Barcelona, davant l’Hotel Vela.

Per participar dels capvesperes és necessari saber nadar i demostrar experiència prèvia en navegació en caiac de mar als nostres tècnics, o bé, haver realitzat el curs d’iniciació de Nivell 1.

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, guia, assegurança, instal·lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personales.

Cal portar aigua per beure, samarreta d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, calçat tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per poder-se canviar en acabar l’activitat, i una cinta de subjecciĂł si porteu ulleres.

Grup mĂ­nim de 2 persones.
PVP:
20€/1 matinal
70€/4 matinals

CURS NIVELL 1:

Els dijous i dissabtes de 10:30 a 14:30 oferim cursos de caiac de mar individual (caiac tancat) per aquells sense experiència prèvia, o bé poca i que heu estat autodidàctes. Són cursos de ràtio reduida impartits per un tècnic formador de la Federació Catalana de Piragüisme. Aquest curs et permetrà navegar en caiac sempre que sigui en grup.

Continguts:

 • Context, parts i accessoris dels caiacs de mar (Teòrica)
 • PosiciĂł i ergonomia dins un caiac i conectivitat
 • Consells per controlar un caiac de mar en lĂ­nia recta
 • Pala de propulsiĂł
 • Pala circular
 • Pala de fre
 • Rescat assistit (com ajudar un altre caiac que ha volcat)

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, instructor, assegurança, instal·lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personals.

Cal portar aigua per beure, samarreta d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, calçat tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per poder-se canviar en acabar l’activitat, i una cinta de subjecciĂł si porteu ulleres.

Grup mĂ­nim de 2 persones i mĂ xim de 6 persones.

Lloc: Base Nautica Obrint Via del Club NataciĂł de Bareclona,  a tocar de l’Hotel W.

PVP:
60€/curs nivell 1

CURS NIVELL 2:

Aquest curs de 4 hores es programa sota demanda prèvia per a un grup mínim de dos persones. Oferim cursos de caiac de mar individual (caiac tancat) per aquells palistes iniciats que vulguin ser més autònoms disposant de més recursos. És del tot imprescindible haver realitzat prèviament el curs de Nivell 1. Són cursos de ràtio reduida impartits per un tècnic formador de la Federació Catalana de Piragüisme.

Continguts:

 • Saber com i on interpretar la meteorologia en caiac de mar (introducciĂł teòrica)
 • Escalfament amb recordatori de les palades del nivell 1
 • Desplaçament lateral per moure’s de costat
 • Recolzament baix per evitar la bolcada
 • Canteig del caiac per girar eficientment
 • Auto- rescat amb flotador de pala i sense (què fer en cas de bolcada i sense ajudes)

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, instructor, assegurança, instal·lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personals.

Cal portar aigua per beure, samarreta d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, calçat tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per poder-se canviar en acabar l’activitat, i una cinta de subjecciĂł si porteu ulleres.

Grup mĂ­nim de 2 persones i mĂ xim de 6 persones.

Lloc: Base Nautica d’Obrint Via del Club Natació de Bareclona, a tocar de l’Hotel W.

PVP:
60€/curs nivell 2

PACK CURS DE NIVELL 1 I NIVELL 2:

Amb aquesta oferta, el palista obtindrĂ  l’experiència per poder llogar un caiac de mar individual a la nostra Base NĂ utica del Club NataciĂł de Barcelona, amb prèvia reserva a Obrint Via, dins dels nostres horaris i disponibilitat.

PVP PACK:
110€/Nivell 1 i Nivell 2

GRUP DE WHATSAPP “CAIAC BCN- OBRINT VIA”

Grup de comunicaciĂł pels Amics i per les Amigues d’Obrint Via on anem comunicant les sortides matinals, cap vespres, cursos o activitats extraordinĂ ries. TambĂ© oferirem travesses en caiac per tota la costa catalana durant tot l’any. Contacta’ns per mĂ©s informaciĂł.

Gaudeix d’una experiència en caiac amb en Rai Puig un autèntic Explorador!

Apunta’t a fer Caiac a Barcelona

Omple el formulari i contactem amb tu

He llegit i accepto l' AvĂ­s Legal i la PolĂ­tica de Privacitat.

Altres activitats nĂ utiques

MĂ©s de 18 anys de bona praxis ens avalen!

WINDSURF

Ja sap què se sent a l’estar dempeus sobre el mar? Si t’agraden els esports extrems i el mar, aquesta activitat et brinda l’oportunitat d’iniciar-te en un d’aquests apassionats i divertits esports: el Windsurf.

Primer contacte amb una taula de Windsurf, un tempteig per a indecisos, per tal d’apuntar-te després a un curs d’iniciació per continuar la formació en el Windsurf.

PADDLE SURF

Surfeja les ones de Barcelona remant amb les nostres taules de Paddle Surf. Una activitat relaxant i divertida, ideal per a aquelles persones que volen fer exercici en un entorn natural i marí, tot gaudint de l’agradable sensació de planejar sobre les petites onades de la nostra costa. Sol o en companyia, inicia el dia ple d’energia tot remant amb Paddle a primera hora del matí, o acomiada’t de la jornada dedicant-te un temps a tu mateix, remant al capvespre.

VELA LLEUGERA

Per a descobrir Barcelona des d’un altre panorama, t’oferim un passeig en veler per la costa, gaudint de la sensació única de desplaçar-te pel mar, impulsats per la força del vent. Observant des d’un entorn natural la proximitat del paisatge urbà, un dels nostres tècnics guiarà l’embarcació per a que pugis relaxar-te i gaudir de l’ambient marí.

SUBMARINISME

Al bateig subaquàtic amb ampolla, els participants podran conèixer les sensacions que experimenta l’home en submergir-se en l’aigua portant una reserva d’aire. Un instructor informarà detalladament, i en tot moment, als participants sobre activitats que es duran a terme durant la seva primera experiència subaquàtica. L’instructor serà qui s’encarregarà d’ensenyar tot allò que hauran de fer els participants i els supervisarà en tot moment.

BUSSEIG

Sortides de busseig amb profunditats de 15 a 30 m. El temps de navegació per a l’aproximació a la zona escollida pot estar entre els 10’ i els 20’. Per l’origen i la composició d’aquestes barreres de pedra, els microorganismes, esponges i cert tipus de corals, tenen molta facilitat per poblar-les atraient així a peixos i d’altres organismes.

Amb la col·laboració de:

Back To Top
Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola,
En què et podem ajudar?