fbpx
skip to Main Content
SK_KAYAK_ESCOLA_DE_PIRAG脺ISME

Caiac a Barcelona

Gaudeix del Caiac de mar a la Barceloneta!

El Pirag眉isme a la Barceloneta, un lloc on gaudir del Skyline de Barcelona i del seu front litoral.

Vine a con猫ixer la nostra Escola de Caiac al Club Nataci贸 Barcelona a la platja del Sant Sebasti脿-Ponent (Barceloneta) i apunta鈥檛 als nostres cursos d鈥檌niciaci贸, per poder gaudir amb plena autonom铆a i navegant amb un caiac de travessa, de les nostres Sortides Matinals i de Capvespre!

Obrint Via est脿 adherida a la Federaci贸 Catalana de Pirag眉isme i en l鈥檃ctualitat gestionem l鈥櫭簄ica聽Escola de Pirag眉isme聽a la ciutat de Barcelona.

Recentment, i en col路laboraci贸 amb el聽Club Nataci贸 Barcelona, disposem d鈥檜na nova base de pirag眉isme a la platja del Sant Sebasti脿 鈥 Barceloneta.

L鈥檃ny 1999 v脿rem obrir la nostra primera base de pirag眉isme a l鈥檈mbassament de la Llosa del Cavall de la Vall de Lord (El Solson猫s). El 2000, vam posar en marxa una nova base a la badia de Portbou (Alt Empord脿) i des del 2004, i amb motiu del聽F貌rum Universal de les Cultures,聽comptem amb base a Barcelona: inicialment situada a la zona de banys del Parc del F貌rum i m茅s endavant al Centre Municipal de Vela i al Club Pat铆 de Vela Barcelona.

Tamb茅 organitzem sortides en caiac a l鈥檈mbassament de La Llosa del Cavall, a la Costa Brava, al riu Ebre, i a moltes altres localitzacions de la nostra geograf铆a, i tamb茅, de les Illes Balears.

Activitat adaptada a persones amb mobilitat redu茂da

Adaptem les vostres necessitats a les nostres activitats

PIRAG脺ISME OBRINT VIA

SORTIDES MATINALS:

Els dimecres, dissabtes i diumenges sortim a palejar des de les 8h fins les 10h del mat铆 aprofitant que el mar est脿 m茅s calmat per veure l鈥檌mpacte dels primeres rajos de sol sobre l鈥橲kyline de Barcelona, tot un espectacle natural i urb脿! 脡s tracta d鈥檜na sortida amb caiac de mar individual (caiac tancat) a ritme tranquil per gaudir del despertar de la ciutat.

Per participar de les matinals 茅s necessari saber nadar i demostrar experi猫ncia pr猫via en navegaci贸 en caiac de mar als nostres t猫cnics, o b茅, haver realitzat el curs d鈥檌niciaci贸 de Nivell 1.

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, guia, asseguran莽a, instal路lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personals.

Cal portar aigua per beure, samarretaa d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, cal莽at tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per canviar-se en acabr l’activitat, i una cinta de subjecci贸 si porteu ulleres.

Grup m铆nim de 2 persones.
PVP:
27,50鈧/1 matinal
80鈧/4 matinals

SORTIDES ALS CAPVESPRES:

Els divendres de 20h a 22h (de juny a septembre) sortim a palejar per veure les 煤ltimes llums naturals del dia sobre l’Sky Line de Barcelona. 脡s tracta d’una sortida amb caiac de mar individual (caiac tancat) a ritme tranquil des de la nostra Base N脿utica del Club Nataci贸 Barcelona, davant l’Hotel Vela.

Per participar dels capvesperes 茅s necessari saber nadar i demostrar experi猫ncia pr猫via en navegaci贸 en caiac de mar als nostres t猫cnics, o b茅, haver realitzat el curs d鈥檌niciaci贸 de Nivell 1.

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, guia, asseguran莽a, instal路lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personales.

Cal portar aigua per beure, samarreta d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, cal莽at tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per poder-se canviar en acabar l鈥檃ctivitat, i una cinta de subjecci贸 si porteu ulleres.

Grup m铆nim de 2 persones.
PVP:
27,50/1 matinal
80鈧/4 matinals

CURS NIVELL 1:

Els dimecres i dissabtes de 10:00 a 14:00 oferim cursos de caiac de mar individual (caiac tancat) per aquells sense experi猫ncia pr猫via, o b茅 poca i que heu estat autodid脿ctes. S贸n cursos de r脿tio reduida impartits per un t猫cnic formador de la Federaci贸 Catalana de Pirag眉isme. Aquest curs et permetr脿 navegar en caiac sempre que sigui en grup.

Continguts:

 • Context, parts i accessoris dels caiacs de mar (Te貌rica)
 • Posici贸 i ergonomia dins un caiac i conectivitat
 • Consells per controlar un caiac de mar en l铆nia recta
 • Pala de propulsi贸
 • Pala circular
 • Pala de fre
 • Rescat assistit (com ajudar un altre caiac que ha volcat)

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, instructor, asseguran莽a, instal路lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personals.

Cal portar aigua per beure, samarreta d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, cal莽at tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per poder-se canviar en acabar l鈥檃ctivitat, i una cinta de subjecci贸 si porteu ulleres.

Grup m铆nim de 2 persones i m脿xim de 6 persones.

Lloc: Base Nautica Obrint Via del Club Nataci贸 de Bareclona,聽 a tocar de l’Hotel W.

PVP:
75鈧/curs nivell 1

CURS NIVELL 2:

Aquest curs de 4 hores es programa sota demanda pr猫via per a un grup m铆nim de dos persones. Oferim cursos de caiac de mar individual (caiac tancat) per aquells palistes iniciats que vulguin ser m茅s aut貌noms disposant de m茅s recursos. 脡s del tot imprescindible haver realitzat pr猫viament el curs de Nivell 1. S贸n cursos de r脿tio reduida impartits per un t猫cnic formador de la Federaci贸 Catalana de Pirag眉isme.

Continguts:

 • Saber com i on interpretar la meteorologia en caiac de mar (introducci贸 te貌rica)
 • Escalfament amb recordatori de les palades del nivell 1
 • Despla莽ament lateral per moure’s de costat
 • Recolzament baix per evitar la bolcada
 • Canteig del caiac per girar eficientment
 • Auto- rescat amb flotador de pala i sense (qu猫 fer en cas de bolcada i sense ajudes)

Inclou caiac, pala, tapa banyeres, armilla salvavides, instructor, asseguran莽a, instal路lacions per canviar-se i guixetes per guardar les pertinences personals.

Cal portar aigua per beure, samarreta d’esport o lycra, pantalons curts o banyador, cal莽at tancat que es pugui mullar, paravent en cas que faci fred, gorra, tovallola i roba seca per poder-se canviar en acabar l鈥檃ctivitat, i una cinta de subjecci贸 si porteu ulleres.

Grup m铆nim de 2 persones i m脿xim de 6 persones.

Lloc: Base Nautica d鈥橭brint Via del Club Nataci贸 de Bareclona, a tocar de l鈥橦otel W.

PVP:
75鈧/curs nivell 2

PACK CURS DE NIVELL 1 I NIVELL 2:

Amb aquesta oferta, el palista obtindr脿 l’experi猫ncia per poder llogar un caiac de mar individual a la nostra Base N脿utica del Club Nataci贸 de Barcelona, amb pr猫via reserva a Obrint Via, dins dels nostres horaris i disponibilitat.

PVP PACK:
130鈧/Nivell 1 i Nivell 2

GRUP DE WHATSAPP 鈥淐AIAC BCN- OBRINT VIA鈥

Grup de comunicaci贸 pels Amics i per les Amigues d’Obrint Via on anem comunicant les sortides matinals, cap vespres, cursos o activitats extraordin脿ries. Tamb茅 oferirem travesses en caiac per tota la costa catalana durant tot l’any. Contacta’ns per m茅s informaci贸.

Sortides Caiac Skyline BCN

Gaudeix d’una experi猫ncia en caiac amb en Rai Puig un aut猫ntic Explorador!

Apunta’t a fer Caiac a Barcelona

Omple el formulari i contactem amb tu

  He llegit i accepto l' Av铆s Legal i la Pol铆tica de Privacitat.

  Altres activitats n脿utiques

  M茅s de 25 anys de bona praxis ens avalen!

  WINDSURF

  Ja sap qu猫 se sent a l鈥檈star dempeus sobre el mar? Si t鈥檃graden els esports extrems i el mar, aquesta activitat et brinda l鈥檕portunitat d鈥檌niciar-te en un d鈥檃quests apassionats i divertits esports: el Windsurf.

  Primer contacte amb una taula de Windsurf, un tempteig per a indecisos, per tal d鈥檃puntar-te despr茅s a un curs d鈥檌niciaci贸 per continuar la formaci贸 en el Windsurf.

  PADDLE SURF

  Surfeja les ones de Barcelona remant amb les nostres taules de Paddle Surf. Una activitat relaxant i divertida, ideal per a aquelles persones que volen fer exercici en un entorn natural i mar铆, tot gaudint de l鈥檃gradable sensaci贸 de planejar sobre les petites onades de la nostra costa. Sol o en companyia, inicia el dia ple d鈥檈nergia tot remant amb Paddle a primera hora del mat铆, o acomiada鈥檛 de la jornada dedicant-te un temps a tu mateix, remant al capvespre.

  VELA LLEUGERA

  Per a descobrir Barcelona des d鈥檜n altre panorama, t鈥檕ferim un passeig en veler per la costa, gaudint de la sensaci贸 煤nica de despla莽ar-te pel mar, impulsats per la for莽a del vent. Observant des d鈥檜n entorn natural la proximitat del paisatge urb脿, un dels nostres t猫cnics guiar脿 l鈥檈mbarcaci贸 per a que pugis relaxar-te i gaudir de l鈥檃mbient mar铆.

  SUBMARINISME

  Al bateig subaqu脿tic amb ampolla, els participants podran con猫ixer les sensacions que experimenta l鈥檋ome en submergir-se en l鈥檃igua portant una reserva d鈥檃ire. Un instructor informar脿 detalladament, i en tot moment, als participants sobre activitats que es duran a terme durant la seva primera experi猫ncia subaqu脿tica. L鈥檌nstructor ser脿 qui s鈥檈ncarregar脿 d鈥檈nsenyar tot all貌 que hauran de fer els participants i els supervisar脿 en tot moment.

  BUSSEIG

  Sortides de busseig amb profunditats de 15 a 30 m. El temps de navegaci贸 per a l鈥檃proximaci贸 a la zona escollida pot estar entre els 10鈥 i els 20鈥. Per l鈥檕rigen i la composici贸 d鈥檃questes barreres de pedra, els microorganismes, esponges i cert tipus de corals, tenen molta facilitat per poblar-les atraient aix铆 a peixos i d鈥檃ltres organismes.

  Amb la col路laboraci贸 de:

  SK_KAYAK_ESCOLA_DE_PIRAG脺ISME
  Back To Top
  Obrir xat
  1
  Et podem ajudar?
  Hola,
  En qu猫 et podem ajudar?