Saltear al contenido principal

Piragüisme a Barcelona

Descobreix les nostres activitats de piragüisme d’aquest estiu! Gaudeix del Piragüisme a la Barceloneta.

El Piragüisme a la Barceloneta, un lloc on gaudir del Skyline de Barcelona i de la natura alhora.

Vine a conèixer la nova base de piragüisme al Club Natació Barcelona la platja del Sant Sebastià (Barceloneta) i gaudeix dels nostres cursos d’iniciació i d’esquimotatge!

Obrint Via està adherida a la Federació Catalana de Piragüisme i en l’actualitat gestionem l’única Escola de Piragüisme a la ciutat de Barcelona.

Recentment, i en col·laboració amb el Club Natació Barcelona, disposem d’una nova base de piragüisme a la platja del Sant Sebastià – Barceloneta.

L’any 1999 vàrem obrir la nostra primera base de piragüisme a l’embassament de la Llosa del Cavall de la Vall de Lord (El Solsonès). El 2000, vam posar en marxa una nova base a la badia de Portbou (Alt Empordà) i des del 2004, i amb motiu del Fòrum Universal de les Cultures, comptem amb base a Barcelona: inicialment situada a la zona de banys del Parc del Fòrum i més endavant al Centre Municipal de Vela i al club Patí de Vela Barcelona.

Realitzem rutes de piragüisme a Barcelona, a l’embassament de La Llosa del Cavall i a la Costa Brava, i com a Escola de Piragüisme també impartim cursos d’iniciació i d’esquimotatge.

Activitat adaptada a persones amb mobilitat reduïda

Adaptem les vostres necessitats a les nostres activitats

Sortides Guiades de Piragüisme a Barcelona

09:30 – 11:30 – 13:30 – 15:30 – 17:30

He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

Aquest correu i qualsevol fitxer adjunt que hi figuri, contenen informació confidencial que van dirigits única i exclusivament al seu destinatari. Està completament prohibit realitzar-ne còpies, parcials o totals, així com difondre’n el seu contingut a altres persones que no siguin el destinatari.

Li recordem que, d’acord amb el Reglament General de Protección de Dades (RGPD), les seves dades han estat incorporades en el nostre fitxer i accepta l’enviament de les informacions de la nostra empresa que puguin ser del seu interès.

BCN & NYC EXPERIENCE, S.L., amb CIF B65816225 i domicili a Plaça Urquinaona, 6, 9C, 08010 Barcelona per a realitzar totes les gestions necessàries pel manteniment de la nostra relació comercial. L’informem del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades enviant un correu a [email protected]

Altres activitats nàutiques

Més de 18 anys de bona praxis ens avalen!

WINDSURF

Ja sap què se sent a l’estar dempeus sobre el mar? Si t’agraden els esports extrems i el mar, aquesta activitat et brinda l’oportunitat d’iniciar-te en un d’aquests apassionats i divertits esports: el Windsurf.

Primer contacte amb una taula de Windsurf, un tempteig per a indecisos, per tal d’apuntar-te després a un curs d’iniciació per continuar la formació en el Windsurf.

PADDLE SURF

Surfeja les ones de Barcelona remant amb les nostres taules de Paddle Surf. Una activitat relaxant i divertida, ideal per a aquelles persones que volen fer exercici en un entorn natural i marí, tot gaudint de l’agradable sensació de planejar sobre les petites onades de la nostra costa. Sol o en companyia, inicia el dia ple d’energia tot remant amb Paddle a primera hora del matí, o acomiada’t de la jornada dedicant-te un temps a tu mateix, remant al capvespre.

VELA LLEUGERA

Per a descobrir Barcelona des d’un altre panorama, t’oferim un passeig en veler per la costa, gaudint de la sensació única de desplaçar-te pel mar, impulsats per la força del vent. Observant des d’un entorn natural la proximitat del paisatge urbà, un dels nostres tècnics guiarà l’embarcació per a que pugis relaxar-te i gaudir de l’ambient marí.

SUBMARINISME

Al bateig subaquàtic amb ampolla, els participants podran conèixer les sensacions que experimenta l’home en submergir-se en l’aigua portant una reserva d’aire. Un instructor informarà detalladament, i en tot moment, als participants sobre activitats que es duran a terme durant la seva primera experiència subaquàtica. L’instructor serà qui s’encarregarà d’ensenyar tot allò que hauran de fer els participants i els supervisarà en tot moment.

BUSSEIG

Sortides de busseig amb profunditats de 15 a 30 m. El temps de navegació per a l’aproximació a la zona escollida pot estar entre els 10’ i els 20’. Per l’origen i la composició d’aquestes barreres de pedra, els microorganismes, esponges i cert tipus de corals, tenen molta facilitat per poblar-les atraient així a peixos i d’altres organismes.

Amb la col·laboració de:

Volver arriba
Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola,
En què et podem ajudar?
Powered by