Una de les grans preocupacions, avui en dia, de les empreses és tenir un equip ben cohesionat i que funcioni com oli en un llum. Una de les formes d’aconseguir millorar el team building són els esports d’aventura. Descobreix totes les raons per les quals realitzar aquests esports amb treballadors en una escapada.

Organitzar activitats d’aventura per a un millor team building

Els esports d’aventura, i en general les activitats en grup a l’aire lliure, poden contribuir de moltes maneres a l’equip. Un dels primers avantatges dels quals es poden beneficiar els treballadors és sortir de la seva rutina i airejar-se del seu ambient laboral. Podran començar a relacionar-se entre ells d’una forma diferent a la que estan acostumats, i coneixe’s en un ambient diferent on podran mostrar una faceta que els altres no hagin vist abans.

Un altre dels avantatges d’aquestes activitats en grup és que en moltes d’elles, hauran de col·laborar entre ells per poder-les dur a terme. Això fomenta l’esperit d’equip i afavoreix que aprenguin a treballar en grup, recolzant-se els uns amb els altres, per a la consecució de tasques. Aquesta nova dinàmica és molt fàcil d’ extrapolar de l’activitat a la rutina laboral. 

A més, aquestes activitats també contribueixen a eliminar l’estrès. Algunes d’elles són molt relaxants, per passejar per la natura amb tranquilitat, per exemple. Altres, simplement l’energia que es requereix per a realitzar-les ja descarrega de l’estrès que puguin patir els treballadors.

Tornaran molt més relaxats a casa i amb les piles ben carregades per rendir molt millor a la feina.

Per últim, l’exercici físic és una de les carències que tenen molts treballadors, sobretot, si es realitza a oficines, ja que normalment tenen rutines molt sedentàries pel fet d’estar gairebé tota la jornada asseguts al seu escriptori. L’activitat física que realitzaran amb aquestes activitats d’aventura els ajuda a tenir una vida més saludable.

Possibles activitats d’aventura a Barcelona

Si la teva empresa és a Barcelona, tens moltes opcions per gaudir dels esports d’aventura amb la teva empresa. Una de les activitats que pots considerar és el descens de barrancsÉs una activitat molt popular i divertida que agrada a tots aquells que la proven.

Una de les millors formes de començar, si és la primera vegada que realitzes aquest tipus d’activitats, és el senderisme. És una forma senzilla de fer exercici a la natura en grans grups, de forma relaxada i gaudint del paisatge.

Una altra opció molt interessant són els circuits d’orientació, en els que l’equip haurà de col·laborar i aprendre junts a orientar-se. O la nostra preferida: el piragüisme. Obrint Via, compta amb una nova base de piragüisme al Club Natació Barcelona a la platja del Sant Sebastià (Barceloneta), amb sortides diàries regulars d’ 1:30h. Una opció molt refrescant per donar la benvinguda a l’estiu i combatre les altes temperatures d’aquesta estació de l’any. 

Trekking aquàtic, tir amb arc, conducció extrema… són altres opcions que no faltaran a Barcelona per poder portar al teu equip a fer activitats d’aventura.

Si veus moltes opcions però no tens clar quina podria encaixar per tal de millorar el team building amb esports d’aventura a la teva empresa, deixa que els nostres experts et guiïn. Contacta amb nosaltres i trobarem l’activitat esportiva perfecta per la teva empresa!

 

Open chat
1
Hola,

Necessites ajuda?
Powered by