L’esquí de muntanya és un esport que cada vegada va guanyant més adeptes, donat que permet gaudir de la neu d’una forma molt entretinguda. Tonifica la teva musculatura i contribueix a que perdis pes mentre et diverteixes, així que és normal que la seva popularitat vagi en augment.

Si disfrutes d’aquestes activitats o vols iniciar’t-hi, t’expliquem on practicar esquí de muntanya a prop de Barcelona. Para molta atenció 😉

Estacions per esquiar pròximes a Barcelona

Si vols conèixer algunes estacions per esquiar properes a Barcelona, aquest text recopila les més properes i famoses. Ens referim a les que es troben a només dues hores de la capital catalana, a uns 150km. Són distàncies assumibles per esquiar a l’estació i acabar la jornada a Barcelona, encara que també tens la possibilitat d’allotjar-te als hotels i albergs d’aquestes zones. 

Et preguntes on practicar skimo a prop de Barcelona? A continuació t’oferim un repàs de les característiques més interessants d’aquestes estacions d’esquí. Pren nota!

Masella

Es troba a la Baixa Cerdanya i destaquem que es fusiona amb La Molina en el domini esquiable Alp2500, donat que ambdues estacions s’uneixen mitjançant un telecabina. L’estació està formada per 74km de longitud per esquiar. Un dels avantatges més significatius d’aquesta estació és que en algunes de les seves pistes pots practicar, gràcies als seus sistemes d’il·luminació, també l’esquí nocturn.

La Molina

La Molina està ubicada a Alp, dins la Baixa cerdanya. T’informem que compta amb tres accessos diferents per carretera. També pots arribar-hi amb tren. La seva longitud esquiable, per la seva part, abarca 66km. Crida l’atenció el seu mig-tub, que és el més gran dels Pirineus. A banda, compta amb un snowpark. També cal remarcar les seves instal·lacions adaptades per les persones amb diversitat funcional i la varietat de les activitats i els esdeveniments que s’organitzen a l’estació.

Port del Comte

És una de les estacions d’esquí més properes a Barcelona. Està situada a la comarca del Solsonès i té a la teva disposició 62km per esquiar. Aquest espai es divideix en tres sectors i has de saber que, en els últims anys, s’han introduït innovacions per incrementar la producció mitjançant canyons de neu artificial.

Vall de Núria

Es tracta d’una estació situada a l’est de la vall dels Pirineus Gironins. Pots gaudir d’onze pistes d’esquí alpí. Dos d’elles són negres i la resta es reparteixen, a parts iguals, entre blaves, verdes i vermelles. A més, tenen una pista especial per a trineus.

Vallter 2000

Per últim, ens desplacem a la Vall de Camprodón, al Ripollès. la seva longitud per esquiar és de 10,33km, en els que normalment hi ha bastanta neu al llarg de tota la temporada. A part, els seus espais alberguen diferents activitats i serveis. 

Com pots veure, si t’interessa l’esquí de muntanya tens múltiples opcions a prop de barcelona. es tracta d’estacions de prestigi que no et decepcionaran.

Open chat
1
Hola,

Necessites ajuda?
Powered by