El Piragüisme és una excel·lent activitat per a practicar a l’estiu, doncs és una activitat refrescant, divertida i que es pot practicar en equip o en solitari. A més, ajuda a exercitar tot el cos i estimula el treball en equip. Si t’interessa iniciar-te en aquesta activitat, és important que coneguis què necessites per avançat, tant en allò personal com amb allò referent a accessoris i documents.

 

Piragüisme per a principiants a la Barceloneta

Per fer piragüisme a Barcelona amb els teus amics o en família pots anar al Club natació Barcelona, a la Platja del Sant Sebastià on hi tenim la base per a gaudir d’aquesta activitat a la Barceloneta. A continuació t’expliquem què necessites per a aquesta activitat.

 

Preparació física

El primer que et cal saber és que, si no acostumes a fer esport en la teva rutina diària, et convindria iniciar una rutina d’exercicis algunes setmanes abans de practicar piragüisme. Centra’t en enfortir els braços, l’esquena i l’abdomen. De la mateixa manera i per evitar lesions, aprèn la tècnica del rem i a fer estiraments i escalfaments, especialment del membre superior. Tot i així el dia que vinguis a practicar piragüisme per a principiants a la Barceloneta els nostres tècnics, t’ensenyaran tot el necessari.

 

Equip bàsic

Des d’Obrint Via et proporcionarem gairebé tot el material necessari per la pràctica de piragüisme per a principiants a la barceloneta. Així doncs aquest material es composa d’elements tant bàsics com el rem, la piragua i l’armilla salvavides. És important que et familiaritzis amb aquests elements i que coneguis com s’utilitzen tal i com t’indicaràn els nostres tècnics, que et mostraran la tècnica per remar i com agafar el rem. 

L’armilla salvavides per la seva banda, també és imprescindible i obligatòria per  la pràctica de piragüisme. Et permet flotar deixant les teves mans lliures, facilita el rescat en cas de que sigui necessari, i redueix el risc de patir impactes o hipotèrmia.

 

Equip i accessoris

A més del fonamental que ja hem comentat, hi ha altres elements útils i que permeten gaudir amb més comoditat d’aquest esport, Un d’ells és el casc, que cal que tingui orificis per a deixar sortir l’aigua i l’ideal és que compti amb una protecció per al maxil·lar inferior.

Samarreta i pantaló o banyador, millor si són de neoprè. S’assequen ràpidament quan surts de l’aigua, mantenen una temperatura per al teu cos constant i agradable. Portar uns escarpins (sabates de neoprè) i uns guants tampoc està de més. 

Altres elements que pots utilitzar són les bosses o estoigs impermeables que protegeixin de l’aigua tots els teus documents i el mòbil ja que suren en cas de caure a l’aigua.

 

La pràctica de piragüisme a la Barceloneta és un magnífic repte que pots afrontar amb els teus amics, en parella o en solitari. És un esport molt gratificant, entretingut i ideal per a combatre les altes temperatures de l’estiu! 

Si encara tens algun dubte contacta amb nosaltres i resoldrem tot allò que necessitis sense cap tipus de compromís.

Open chat
1
Hola,

Necessites ajuda?
Powered by