El proper 26 de maig la revista Time Out Barcelona i Take Eat Easy, el servei de menjar a domicili, organitzaran una festa a les Piscines Bernat Picornell de Montjuïc on també estarà present Obrint Via.

L’activitat començarà a les 19.30 h corrent per Montjuïc en un entrenament dissenyat per Salomon on els participants podran escollir entre dos circuits segons el seu nivell i passaran per la zona olímpica, el MNAC i acabaran a les Piscines Picornell.

Música, esport i teca

Un cop finalitzat l’entrenament i per tal d’amenitzar la festa hi haurà música, menjar i una tirolina aquàtica instal·lada per Obrint Via, apta només per als més valents que podran gaudir d’una refrescant experiència.

A més del bany nocturn amb unes vistes immillorables sobre la ciutat de Barcelona, cinc restaurants seleccionats en exclusiva per a l’ocasió emplataran al moment i en diferents barres un menú per a gurmets.

També estaran presents a l’esdeveniment tres pilots de trial: Domenec Lladó (campió del món, d’Espanya i de Catalunya 2015), Gemma Abant (campiona del món i d’Espanya 2014) i Marc Viñas (campió d’Espanya i Catalunya 2015).

Anteriors experiències  

No és el primer cop que Obrint Via organitza una activitat d’aquests tipus al mateix escenari: el 25 de juliol de 2014 amb motiu de la “Summer Night”, una nit de bany i música, Obrint Via ja va col·locar una tirolina aquàtica de 70 metres de llargada a les Piscines Bernat Picornell.

L’experiència d’Obrint Via en la construcció de tirolines de gran format es remunta a l’any 1998. Des de llavors hem estat presents a Port del Comte (120 m),  Badia de Portbou (255 m), el Fòrum Universal de les Cultures de Barcelona (70 m) o a l’Embassament de la Llosa del Cavall – Vall de Lord / El Solsonès (80 m.), entre d’altres.

Vine a gaudir d’un nit d’esport i bona teca amb Time Out, Take Eat Easy i Obrint Via.

Open chat
1
Hola,

Necessites ajuda?
Powered by